جهان امروز

مجتبی

جهان امروز

مجتبی

در نشست خبری: «برجام» موانع را از پیش روی ما برداشت/

 تورم کنترل شده و رشد اقتصادی خوب است/ به آمریکا اعتماد نمی‌کنیم/ لازم باشد جواب قاطعی به عربستان می‌دهیم

رئیس جمهور با بیان اینکه برنامه هسته‌ای با بهانه واهی تهدیدی برای صلح و امنیت نیست، گفت: «برجام» موانع را از پیش روی ما برداشت.

خبرگزاری فارس: «برجام» موانع را از پیش روی ما برداشت/ تورم کنترل شده و رشد اقتصادی خوب است/ به آمریکا اعتماد نمی‌کنیم/ لازم باشد جواب قاطعی به عربستان می‌دهیم

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، حسن روحانی رئیس‌جمهور عصر امروز (یکشنبه) در نشست خبری امروز خود که در محل سالن اجلاس سران برگزار شد، با اشاره به صنعت هسته‌ای کشورمان اظهار داشت: هم‌اکنون برنامه هسته‌ای ایران به عنوان برنامه‌ای برای روابط علمی، فناوری، تجاری و اقتصادی خواهد بود.

وی افزود: به جای اینکه امروز از لحاظ حقوقی جمهوری اسلامی ایران تحت فشار 6 قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل و 12 قطعنامه شورای حکام آژانس باشد امروز در برابر قطعنامه‌ای است که آن قطعنامه برجام را به عنوان مصوبه شورای امنیت سازمان ملل در برابر جهانیان قرار داده است.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: از امروز دیگر برنامه هسته‌ای ایران با بهانه‌های واهی به عنوان تهدید صلح و امنیت برای جهان و منطقه نیست بلکه فناوری هسته‌ای ایران وسیله‌ای برای فناوری نوین در مسیر توسعه کشور و ثبات و امنیت منطقه خواهد بود.

  ادامه مطلب ...

آیت‌الله موحدی کرمانی در خطبه‌های نماز جمعه تهران:


 


افرادی باید به مجلس بروند که امتحان پس داده باشند/ آمریکا می‌خواهد حتی در مجلس هم نفوذ کند

خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: باید همه مواظب باشیم انسان‌هایی به مجلس راه پیدا کنند که امتحان خود را قبلا با موفقیت پس داده باشند.

خبرگزاری فارس: افرادی باید به مجلس بروند که امتحان پس داده باشند/ آمریکا می‌خواهد حتی در مجلس هم نفوذ کند

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس،‌ آیت‌الله محمد علی موحدی کرمانی خطیب موقت نماز جمعه تهران در خطبه‌های خود به انتخابات پیش رو که قرار است هفتم اسفندماه برگزار شود اشاره کرد و این مقطع از انتخابات را بسیار حساس خواند.

وی افزود: امتحان سختی در پیش داریم و انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی مسئله ساده‌ای نیست و مقام معظم رهبری نیز خطر نفوذ را مطرح کردند.

خطیب موقت تهران معتقد است آمریکا که توسط ملت ایران از پنجره بیرون شده حالا بنا دارد از در وارد شود بنابراین باید مراقب نفوذ اقتصادی، فرهنگی ، سیاسی و اجتماعی دشمن بود. چرا که مقام معظم رهبری فرمودند آمریکا می‌خواهد حتی در مجلس هم نفوذ کند.

ادامه مطلب ...

ایران سرزمین شیران

تجاوز شناورهای رزمی آمریکا به آب های سرزمینی ج.ا.ا را در یک بسته راهبردی و هدفمند باید بررسی و تحلیل کرد.
 همزمانی تجاوز نظامی آمریکا با خارج شدن قلب نیروگاه هسته ای اراک که نشانه متوقف و معکوس شدن برنامه هسته ای ایران است، پیام کار آمدی راهبرد آمریکایی " تهدید، تحریم، تحقیر " را به طرف ایرانی و جهان منتقل می کند.
از سوی دیگر این اقدام تجاوزکارانه آمریکا ناظر بر راهبرد " سخت گیری به ایران در پسا برجام " هم می باشد که مجله آمریکایی فارین افرز در 23 آدر 1394 از آن رو نمایی کرده است.
در این چارچوب، طرف آمریکایی به دنبال ایجاد این ادراک و انتقال این پیام بود که حتی عمل به همه تکالیف از سوی ایران در برجام، باز هم با " سخت گیری، تجاوز و تحقیر " از سوی ایالات متحده در پسا برجام همراه خواهد شد.
آمریکایی ها از این طریق و به زعم خود، می خواستند پاسخ لازم به آز مایش موشک های ایرانی به ویژه موشک عماد را هم داده باشند.
 حالا با دستگیری نظامیان متجاوز آمریکایی و توقیف شناورهای رزمی آمریکا، آن هم در آستانه سخنرانی سالیانه اوباما، این واشنگتن است که پیام لازم را از تهران دریافت می کند.
- آمادگی رزمی نیروهای مسلح ایران
- اقتدار ایران در برابر هر گونه اقدام آمریکا و متحدان آن
-هوشمندی ایران در جنگ ادراکی و عملیات روانی استراتژیک
با این شرایط اکنون آمریکا ضمن تحقیر شدن در برابر ایران، باید برای آزاد سازی نظامیان متجاوز خود، همانند انگلیسی ها مجبور به گدایی از ج.ا.ا بشود   بعبارتی شده است.

در رأس یک هیئت نظامی؛فرمانده نیروی دریایی ارتش وارد بنگلادش شد


فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران که در رأس هیئتی به منظور شرکت در پنجمین همایش فرماندهان نیروی دریایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند عازم بنگلادش شده بود وارد داکا پایتخت این کشور شد.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران که در رأس هیئتی به منظور شرکت در پنجمین همایش فرماندهان نیروی دریایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند عازم بنگلادش شده بود وارد داکا پایتخت این کشور شد.

به گزارش روابط عمومی نیروی دریایی ارتش، دریادار حبیب‌الله سیاری به منظور شرکت در پنجمین همایش فرماندهان نیروی دریایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند در بنگلادش عازم این کشور شده است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش پیش از عزیمت به بنگلادش با اشاره به اهمیت برگزاری این همایش گفت:‌ بررسی اهمیت اقیانوس هند در جهان، اهمیت شمال اقیانوس هند در تجارت جهانی، نقش اقتصاد منطقه، ارتباط بین آسیای جنوب شرقی و اتحادیه اروپا؛ مواردی هستند که در دستور کار این همایش قرار دارد.

دریادار سیاری افزود: این همایش دو سالانه به مدت سه روز با حضور کشورهای حاشیه اقیانوس هند همچنین کشورهایی از قاره آمریکا، اروپا و شرق آسیا به عنوان ناظر حضور دارند و علاوه بر فرماندهان نیروهای دریایی، صاحبنظران مسائل دریا و دانشگاهیان از 30 تا 40 کشور دنیا با هدف تعامل و بررسی مسائل مورد علاقه تشکیل می‌شود.

دریادار سیاری در ادامه امنیت اقیانوس هند را مهمترین موضوع این همایش عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه حدود یک سوم اقتصاد جهانی در این منطقه قرار دارد، امنیت دریایی در این منطقه بایستی طوری تأمین شود که بتوان از بسترهای اقتصادی آن استفاده کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش همچنین گفت: در این همایش دزدی های دریایی در باب المندب، خلیج عدن و در تنگه مالاکا، محیط زیست، امدادرسانی به کشتی ها، حضور نیروهای دریایی در حاشیه اقیانوس هند و مسائل زیست محیطی بررسی می شود.

سیاری افزود: هیئت ایرانی علاوه بر حضور در این برنامه ها، توانمندی های نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران در برقراری امنیت و نیز تجربیات فنی- مهندسی، همکاری های آموزشی، تعمیر و نگهداری، دانش و یگان های سطحی و زیرسطحی را به شرکت کنندگان معرفی می کند.

وی همچنین با اشاره به اسکورت سالم حدود 3200 کشتی تجاری و نفتکش توسط نیروی دریایی کشورمان گفت: در برقراری امنیت دریایی، نیروی دریایی کشورمان جزو برترین های جهان محسوب می شود که شرکت کنندگان در این گونه همایش ها خواهان استفاده از تجربیات ما هستند.

امیر سیاری در پایان با اشاره به پیش بینی بیش از 12 ملاقات ازجمله دیدار با فرمانده نیروی دریایی و نیز وزیر دفاع بنگلادش در سفر خود به این کشور افزود: همایش بعدی در سال 2018 به میزبانی کشورمان برپا خواهد شد.